You may be trying to access this site from a secured browser on the server. Please enable scripts and reload this page.
Turn on more accessible mode
Turn off more accessible mode
Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Turn off Animations
Turn on Animations
Sign In
Use SHIFT+ENTER to open the menu (new window).
Follow
Chestionare, scripturi și tutoriale comune
Currently selected
Studenti_2013_ASIGMA
Parerea ta conteaza!
It looks like your browser does not have JavaScript enabled. Please turn on JavaScript and try again.
Recent
Drop Off Library
Site Contents
Actions
Use SHIFT+ENTER to open the menu (new window).
View:
Graphical Summary
Use SHIFT+ENTER to open the menu (new window).
1. A. Misiunea
1. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) arătați în ce măsură:
Low
Average
High
(%)
0
0
0
33
67
Cunoașteți misiunea masteratului pe care îl urmați?
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Misiunea declarată a masteratului face referire la internaționalizare?
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Cunoașteți obiectivele masteratului?
1
2
3
4
5
(%)
33
0
0
0
67
Obiectivele formulate susțin caracterul internațional al masteratului?
1
2
3
4
5
Total: 3
2. B. Integritate academică
1.Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) indicati în ce măsură:
Low
Average
High
(%)
33
0
0
33
33
Cunoașteți dacă la nivelul universității/faculății există o metodologie antifraudă și antiplagiat pentru studenți?
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
33
33
Cunoașteți sancțiunile aplicate studenților în caz de plagiat?
1
2
3
4
5
Total: 3
3. C. Răspundere și responsabilitate publică
1. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) precizați în ce măsură:
Low
Average
High
(%)
33
0
0
0
67
Cunoașteți dacă regulamentele, procedurile și criteriile aferente masteratului sunt publicate pe siteul facultății?
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
33
33
Cunoașteți dacă pe siteul facultății/masteratului există o secțiune distinctă adresată studenților incoming și outgoing?
1
2
3
4
5
Total: 3
4. D. Eficacitatea personalului administrativ
1. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) apreciati:
Low
Average
High
(%)
0
0
33
0
67
Abilitatea personalului adminstrativ (secretariat) de a oferi informații despre programul de studiu?
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Abilitatea personalului adminstrativ (secretariat) de a comunica într-o limbă străină?
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Operativitatea personalului administrativ?
1
2
3
4
5
Total: 3
5. E. Spații de învățământ și cercetare, dotare laboratoare, publicații de specialitate, licențe software, sistemul de acordare al burselor
1. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) arătați în ce măsură considerați adecvată dotarea și infrastructura facultății pentru:
Low
Average
High
(%)
33
0
0
0
67
Desfășurarea cursurilor și a seminariilor
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Realizarea unor proiecte de cercetare și a lucrărilor de disertație
1
2
3
4
5
Total: 3
6. 2. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) exprimați-vă părerea cu privire la:
Low
Average
High
(%)
0
0
33
0
67
Sistemul de acordare a burselor de studiu
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Sistemul de acordare a burselor pentru stagii în străinătate
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Oportunitățile oferite de facultate de a participa la internship-uri și stagii de practică în cadrul unor companii
1
2
3
4
5
Total: 3
7. F. Marketing academic
1.Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc…5=foarte bine) arătați în ce măsură sunt de ajutor:
Low
Average
High
(%)
33
0
0
0
67
Programele de promovare a masteratului cu ajutorul studenților ambasadori
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Existența caravanelor de promovare a programului de studiu
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Existența unui oficiu de marketing si protocol
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Existența unui welcome office pentru studenții străini (proceduri de acomodare, broșuri)
1
2
3
4
5
Total: 3
8. 2. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc…5=foarte bine) arătați în ce măsură
Low
Average
High
(%)
0
0
0
0
100
Criteriile și metodologia de admitere sunt publicate pe site-ul facultății
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Programul de studiu urmat oferă avantaje suplimentare față de un program de studiu similar în limba română
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Disciplinele studiate sunt armonizate cadrului internațional
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Studenții outgoing beneficiază de echivalarea creditele aferente disciplinelor
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
La nivel de facultate au loc manifestări inter- și multiculturale
1
2
3
4
5
Total: 3
9. G. Metodica predării
1. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=în mică măsură; 5=în foarte mare măsură) arătați in ce măsură apreciați faptul că :
Low
Average
High
(%)
0
0
0
0
100
Predarea se bazează în mare parte pe prezentări power point
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Sunt utilizate studiile de caz
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Munca în echipa este stimulată
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Este stimulată și apreciată creativitatea studenților
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Studenților li se oferă consultații (tutorat) pentru limbajul de specialitate în limba străină
1
2
3
4
5
Total: 3
10. H. Rezultatele învățării
1. Apreciați în ce categorie profesională veți fi încadrat după terminarea studiilor
(răspuns multiplu):
Pe o poziție inferioară calificării obținute
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Pe o poziție adecvată calificării obținute
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Pe o poziție adecvată calificării într-o multinațională sau în străinătate
Number Of Responses
3
Percentage Of Responses
(100%)
Total: 3
11. 2. Intenționați să continuați studiile după absolvirea masteratului?
Yes
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
No
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
YES
Number Of Responses
2
Percentage Of Responses
(67%)
YES; NO
Number Of Responses
1
Percentage Of Responses
(33%)
Total: 3
12. 3. Folosind o scală de la 1 la 5 (1=deloc……5=foarte bine) stabiliți importanța:
Low
Average
High
(%)
0
0
0
0
100
Dezvoltarea profesională dobândită în urma programului de studiu
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Dezvoltarea personală dobândită in urma programului de studiu
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Caracterul internațional al calificării obținute
1
2
3
4
5
Total: 3
13. I. Managementul calității
La nivelul facultății există (răspuns multiplu):
Chestionare de evaluare a cursurilor și a cadrelor didactice de către studenți
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Chestionare de evaluare a cursurilor si a cadrelor didactice de către studenți intr-o limbă străină
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Un regulament privind examinarea și notarea cunoscut de către toți participanții la program
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Servicii suport pentru studenții internaționali
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Site-ul facultății/masteratului este actualizat
Number Of Responses
0
Percentage Of Responses
(0%)
Chestionare de evaluare a cursurilor și a cadrelor didactice de către studenți; Chestionare de evaluare a cursurilor si a cadrelor didactice de către studenți intr-o limbă străină; Un regulament privind examinarea și notarea cunoscut de către toți participanții la program; Servicii suport pentru studenții internaționali; Site-ul facultății/masteratului este actualizat
Number Of Responses
2
Percentage Of Responses
(67%)
Chestionare de evaluare a cursurilor și a cadrelor didactice de către studenți; Servicii suport pentru studenții internaționali
Number Of Responses
1
Percentage Of Responses
(33%)
Total: 3
14. J. Calitatea serviciilor suport oferite de universitate studenților internaționali (daca este cazul, mai ales studenților străini)
1. Folosind o scală de la 1 la 5 (1= foarte slab ... 5= excelent) apreciați gradul dumneavoastră de satisfacție cu privire la:
Low
Average
High
(%)
0
0
0
0
100
Informaţiile despre universitate primite înainte de sosire;
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Informaţiile despre transferul din ţara de origine, la universitatea aleasă, primite înainte de sosire
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Situaţia reală din universitatea aleasă, comparată cu informaţiile primite înainte de sosire
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Maniera în care a fost organizată primirea studenţilor internaţionali la universitatea aleasă
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Ajutorul primit de la Serviciul de relaţii internaţionale;
1
2
3
4
5
(%)
0
0
33
0
67
Activităţile organizate de Serviciul de relaţii internaţionale
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Serviciile de consiliere pentru studenţii internaţionali asigurate de universitatea aleasă
1
2
3
4
5
(%)
0
33
0
0
67
Ajutorul primit de serviciile specializate ale universităţii în vederea rezolvării problemei cazării
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Calitatea cazării
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
33
67
Cuantumul bursei acordate studenţilor internaţionali (dacă este suficient pentru a acoperi cheltuielile acestora)
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Sistemul de cursuri opţionale de limbă, respectiv de cultură şi civilizaţie naţională destinate studenţilor străini
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Oprtunităţile oferite de universitate în ceea ce priveşte reţelele studenţeşti de socializare la nivel instituţional
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Calitatea asigurării medicale
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Calitatea serviciilor de asistenţă pentru cetăţenii străini (servicii de imigrări, vize şi permise de şedere etc.)
1
2
3
4
5
(%)
0
0
0
0
100
Calitatea comunicării în limba programului de studii cu personalul nedidactic şi didactic auxiliar al universităţii (secretariat, bibliotecă, pază, întreţinere etc.)
1
2
3
4
5
Total: 3